Od června v nové jídelně
Spolu s rozrůstáním výroby na Borských polích přibyla do Zodiacu nejen spousta šikovných rukou, ale také „hladových krků“ :-) Nedostatečný prostor pro výdej jídel i doplňkový prodej se vyřešil kompletní rekonstrukcí jídelny, která kromě navýšení kapacity strávníků nově nabízí moderní příjemné prostředí s menší hlučností, klimatizací a doplňkovým prodejem občerstvení.
Práce na rekonstrukci jídelny začaly už v lednu a poprvé se v upraveném interiéru obědvalo 28. května. Rozšíření prostor o okolní původní kanceláře umožnilo přesun výdejny jídel do jiné části, vybudování zázemí pro obslužný personál a přidání části pro doplňkový prodej. Nově mají zaměstnanci možnost nechat si připravit minutku či si nabrat zeleninu ze salátového bufetu. Celkem je v nabídce většinou 6 jídel a jídelna odbaví kolem 400 strávníků denně.
„Změna prostředí je prvním krokem ke zvýšení úrovně stravování a ke zpříjemnění atmosféry. Máme zatím většinou pozitivní reakce, některé připomínky budeme ještě dále řešit. Cílem je, aby zaměstnanci byli s jídelnou i službami spokojeni,“ vysvětluje HR manažerka Dana Schwobová.
Není to zdaleka poslední změna v interiéru firmy, na kterou se v Zodiacu můžete těšit. Nedávno se dokončila rekonstrukce kanceláří pro nákupčí; plánované jsou nové zasedací místnosti ze současného FAI room (místnost, kde zákazník kontroluje své moduly) a měla by se rekonstruovat také recepce.